De gegevens over Klein Meuleman Advocatenkantoor bekijken? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Klein Meuleman Advocatenkantoor gegevens

Je wil wellicht meer info over Klein Meuleman Advocatenkantoor. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 24457389 het KVK nummer van Klein Meuleman Advocatenkantoor is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2004.