Aan het zoeken extra informatie over KienLegal B.V.? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer informatie over KienLegal B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 24340590 het KVK nummer van KienLegal B.V. betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2002.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Prijzen liggen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;