Alle gegevens over KHASSIOBY Management B.V. inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over KHASSIOBY Management B.V.

Je wil wellicht extra info over KHASSIOBY Management B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 24405406 het KVK nummer van KHASSIOBY Management B.V. betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 07-12-2006.