De data over Kessels Advocaten bekijken? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Kessels Advocaten informatie

Je wil wellicht meer informatie over Kessels Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 50987321 het KVK nummer van Kessels Advocaten betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-11-1980.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;