Alle data over Keizers Advocaten bekijken? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Keizers Advocaten informatie

Je wil wellicht meer weten over Keizers Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 17242164 het KVK nummer van Keizers Advocaten betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-06-2008.