De data over Kantoor mr. Job van Broekhuijze Juridische Dienstverlening bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over Kantoor mr. Job van Broekhuijze Juridische Dienstverlening

Je wil misschien meer info over Kantoor mr. Job van Broekhuijze Juridische Dienstverlening. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 56474318 het KVK nummer van Kantoor mr. Job van Broekhuijze Juridische Dienstverlening is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 15-11-2011.