Op zoek naar extra info over Kantoor mr I. de Vos? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Kantoor mr I. de Vos. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 34324278 het KVK nummer van Kantoor mr I. de Vos betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-09-1975.