Aan het zoeken extra informatie over Kanning Advocatuur? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over Kanning Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 59855932 het KVK nummer van Kanning Advocatuur betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-02-2014.