Op zoek naar additionele informatie over Kamphuis & Rijsdam Advocaten? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Kamphuis & Rijsdam Advocaten data

Je wil misschien meer weten over Kamphuis & Rijsdam Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 58101012 het KVK nummer van Kamphuis & Rijsdam Advocaten betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 10-06-2013.