Aan het zoeken extra info over Kaiser Legal? Ontdek wat een kundige advocaat voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Kaiser Legal data

Je wil wellicht meer weten over Kaiser Legal. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 52401588 het KVK nummer van Kaiser Legal betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-04-2011.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen variëren tussen de € 100 en € 200.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;