Op zoek naar meer informatie over K. Tijsterman Advocaat? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over K. Tijsterman Advocaat. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 59971673 het KVK nummer van K. Tijsterman Advocaat betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 31-03-2005.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;