Alle data over JWJ Advocaat B.V. bekijken? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Kosten liggen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

JWJ Advocaat B.V. gegevens

Je wil wellicht extra info over JWJ Advocaat B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 30201913 het KVK nummer van JWJ Advocaat B.V. betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 17-01-2005.