De gegevens over Juristenpraktijk mr drs H.C.S. Tilma bekijken? Ontdek wat een ervaren advocaat voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Juristenpraktijk mr drs H.C.S. Tilma. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 53497546 het KVK nummer van Juristenpraktijk mr drs H.C.S. Tilma is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 15-03-2008.