Aan het zoeken meer info over Juris et de Jure? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Juris et de Jure gegevens

Je wil wellicht extra info over Juris et de Jure. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 55853838 het KVK nummer van Juris et de Jure betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 14-08-2012.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;