Op zoek naar extra info over Jumelet Verhagen Advocaten B.V.? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Jumelet Verhagen Advocaten B.V. data

Je wil misschien meer weten over Jumelet Verhagen Advocaten B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 24425517 het KVK nummer van Jumelet Verhagen Advocaten B.V. betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 29-11-2007.