De data over Jonkers Jadib Advocatuur bekijken? Ontdek wat een goede advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Prijzen liggen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Jonkers Jadib Advocatuur gegevens

Je wil wellicht meer weten over Jonkers Jadib Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 60421959 het KVK nummer van Jonkers Jadib Advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-04-2009.