Alle data over Jonkers Advocatuur bekijken? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra informatie over Jonkers Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 63202913 het KVK nummer van Jonkers Advocatuur is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-05-2015.