Alle data over Jongeneel c.s. advocaten bekijken? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra informatie over Jongeneel c.s. advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 24453736 het KVK nummer van Jongeneel c.s. advocaten betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 30-11-1948.