Alle data over Johan Vissers Beheer B.V. inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Johan Vissers Beheer B.V. data

Je wil wellicht meer weten over Johan Vissers Beheer B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 17111337 het KVK nummer van Johan Vissers Beheer B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 25-01-1999.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;