Aan het zoeken additionele informatie over J.O. Hovinga Advocatuur? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over J.O. Hovinga Advocatuur

Je wil wellicht meer info over J.O. Hovinga Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 65282582 het KVK nummer van J.O. Hovinga Advocatuur is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 08-02-2016.