Alle data over JMB Adviespraktijk B.V. bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

JMB Adviespraktijk B.V. data

Je wil wellicht meer weten over JMB Adviespraktijk B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 24267569 het KVK nummer van JMB Adviespraktijk B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 31-07-1996.