Aan het zoeken meer info over JLV Advies en Bewindvoering? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over JLV Advies en Bewindvoering

Je wil wellicht meer weten over JLV Advies en Bewindvoering. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 75604272 het KVK nummer van JLV Advies en Bewindvoering is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 16-08-2019.