Aan het zoeken extra info over J.K. den Haan Advocatuur B.V.? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer info over J.K. den Haan Advocatuur B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 34270508 het KVK nummer van J.K. den Haan Advocatuur B.V. betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 27-03-2007.