Aan het zoeken extra informatie over J.J.M. Pinners Consultancy? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Kosten variëren tussen de € 120 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

J.J.M. Pinners Consultancy data

Je wil misschien meer weten over J.J.M. Pinners Consultancy. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 08217382 het KVK nummer van J.J.M. Pinners Consultancy is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2009.