Alle data over JJK Praktijk B.V. bekijken? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Kosten

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Informatie over JJK Praktijk B.V.

Je wil misschien extra info over JJK Praktijk B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 62265814 het KVK nummer van JJK Praktijk B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 02-01-2015.