Aan het zoeken extra informatie over J.J.C. van Haren? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Informatie over J.J.C. van Haren

Je wil misschien meer weten over J.J.C. van Haren. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 30249309 het KVK nummer van J.J.C. van Haren is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-12-1977.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;