Aan het zoeken meer info over J.J. de Vries t.h.o.d.n. Lexx Leeuwarden Advocaten? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Informatie over J.J. de Vries t.h.o.d.n. Lexx Leeuwarden Advocaten

Je wil misschien extra info over J.J. de Vries t.h.o.d.n. Lexx Leeuwarden Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 58098720 het KVK nummer van J.J. de Vries t.h.o.d.n. Lexx Leeuwarden Advocaten betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 13-06-2013.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;