Op zoek naar extra informatie over Jhr. mr. V.M. de Brauw B.V.? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Informatie over Jhr. mr. V.M. de Brauw B.V.

Je wil wellicht extra informatie over Jhr. mr. V.M. de Brauw B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 24272429 het KVK nummer van Jhr. mr. V.M. de Brauw B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 22-01-1997.