De data over JFR Legal bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

JFR Legal informatie

Je wil misschien meer weten over JFR Legal. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 61953059 het KVK nummer van JFR Legal betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 25-11-2014.