Op zoek naar meer informatie over JENS Advocaten? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

JENS Advocaten informatie

Je wil misschien extra info over JENS Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 30244970 het KVK nummer van JENS Advocaten betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 29-01-2007.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;