Alle data over Jean-Marc Groelly B.V. bekijken? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Jean-Marc Groelly B.V. gegevens

Je wil misschien meer weten over Jean-Marc Groelly B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 54219264 het KVK nummer van Jean-Marc Groelly B.V. betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 27-12-2011.