De gegevens over J.E. van Rossem bekijken? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

J.E. van Rossem data

Je wil wellicht extra informatie over J.E. van Rossem. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 34307108 het KVK nummer van J.E. van Rossem betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-07-2008.