Aan het zoeken extra informatie over J.C.G. Franken Praktijk B.V.? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

J.C.G. Franken Praktijk B.V. informatie

Je wil wellicht meer weten over J.C.G. Franken Praktijk B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 24393211 het KVK nummer van J.C.G. Franken Praktijk B.V. is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 27-03-2006.