De gegevens over J.B. Kloosterman Praktijk B.V. bekijken? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

J.B. Kloosterman Praktijk B.V. data

Je wil wellicht meer informatie over J.B. Kloosterman Praktijk B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 24359721 het KVK nummer van J.B. Kloosterman Praktijk B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-03-2004.