Aan het zoeken extra info over Jaspers Advocatuur? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Jaspers Advocatuur gegevens

Je wil misschien meer weten over Jaspers Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 69495335 het KVK nummer van Jaspers Advocatuur is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 30-08-2017.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;