Op zoek naar extra info over Janssens Advocatuur? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Janssens Advocatuur gegevens

Je wil misschien meer informatie over Janssens Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 54200180 het KVK nummer van Janssens Advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2012.