Alle data over Janssen Ventures Praktijk B.V. bekijken? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Janssen Ventures Praktijk B.V. gegevens

Je wil misschien meer info over Janssen Ventures Praktijk B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 34291265 het KVK nummer van Janssen Ventures Praktijk B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 02-01-2008.