Aan het zoeken meer informatie over Janssen Advocatuur? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra informatie over Janssen Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 27320851 het KVK nummer van Janssen Advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-02-2005.