De gegevens over Jansen & Van Rooijen Advocaten bekijken? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Jansen & Van Rooijen Advocaten data

Je wil wellicht meer informatie over Jansen & Van Rooijen Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 50494708 het KVK nummer van Jansen & Van Rooijen Advocaten is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-08-2010.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;