Aan het zoeken additionele info over Jansen Advocaat? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Jansen Advocaat data

Je wil misschien meer informatie over Jansen Advocaat. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 59417986 het KVK nummer van Jansen Advocaat betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 12-12-2013.