Aan het zoeken additionele informatie over Jans Advocaten? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over Jans Advocaten

Je wil wellicht meer info over Jans Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 51445905 het KVK nummer van Jans Advocaten betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 10-12-2010.