Alle gegevens over Jankie Advocatuur inzien? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Jankie Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 27373525 het KVK nummer van Jankie Advocatuur betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-11-2005.