Op zoek naar meer info over Jakimowicz Advocaten B.V.? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over Jakimowicz Advocaten B.V.

Je wil misschien extra info over Jakimowicz Advocaten B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 24448779 het KVK nummer van Jakimowicz Advocaten B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-12-2008.