Alle data over Jacobs + Joosten Juristen bekijken? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over Jacobs + Joosten Juristen

Je wil wellicht extra info over Jacobs + Joosten Juristen. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 14116877 het KVK nummer van Jacobs + Joosten Juristen betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-02-2007.