Alle data over J.A. Pieters bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over J.A. Pieters. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 30252838 het KVK nummer van J.A. Pieters is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-11-1995.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Prijzen liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;