Op zoek naar meer informatie over J. Nourhussen Advocaat? Kom erachter wat een kundige advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

J. Nourhussen Advocaat data

Je wil misschien meer info over J. Nourhussen Advocaat. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 09190067 het KVK nummer van J. Nourhussen Advocaat betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2009.