Aan het zoeken extra informatie over J. Kluivers? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor je? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

J. Kluivers informatie

Je wil wellicht meer informatie over J. Kluivers. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 56742274 het KVK nummer van J. Kluivers is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-01-2013.