Alle gegevens over J. Hofstede Holding B.V. bekijken? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Informatie over J. Hofstede Holding B.V.

Je wil misschien meer weten over J. Hofstede Holding B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 8139307 het KVK nummer van J. Hofstede Holding B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 23-09-2005.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;