Alle data over J. den Engelsman Praktijk B.V. inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

J. den Engelsman Praktijk B.V. gegevens

Je wil misschien meer informatie over J. den Engelsman Praktijk B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 24406507 het KVK nummer van J. den Engelsman Praktijk B.V. is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 21-12-2006.