Alle gegevens over J. Biemond inzien? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

J. Biemond informatie

Je wil misschien extra info over J. Biemond. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 56472986 het KVK nummer van J. Biemond is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 15-11-2012.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;